Centrometal

Imate informacije ali izkušnje s tem proizvajalcem peči na pelete? Prosimo delite jih z nami in pustite komentar s pomočjo obrazca na dnu strani. Hvala!

Ste ponudnik peči na pelete tega proizvajalca in bi želeli predstaviti svojo ponudbo? Kontaktirajte nas na info@peci-na-pelete.com.

CentrometalCentrometal d.o.o.,
Glavna 12,
40306 Macinec,
Hrvaška

tel: (00385) 040 372 640
e-pošta: prodaja@centrometal.hr
www: www.centrometal.hr

Ponudniki:2 Comments to “Centrometal”

 1. andrej boštjančič je rekel/-la:

  Pozdravljeni!
  V prodajalni Mix d.o.o. v Stegnah (Ljubljana) smo kupili dve garnituri regulacij in peletnih gorilnikov – Cm Pelet-set. Ko sem začel pregledovati shemo inštalacije regulacije sem naletel na težavo, ne vem kako lahko sobni termostat regulira delovanje regulacije, če je na konektorju za sobni termostat brika (kratek stik), ne vem kako lahko regulacija ve kakšna je temperatura v prostoru, če sobni termostat ni priključen na regulacijo. Prosim za pomoč, kako vežem sobni termostat in zraven tega termostat bi imel stikalo za vklop celotnega sistema – to je regulacije in peletnega gorilnika. Po izobrazbi sem elektrotehnik vendar iz priložene sheme mi ni jasno kako vežem sobni termostat. Naprošam Vas za čim hitrejši odgovor in se Vam najlepše zahvaljujem.
  lep pozdrav
  Andrej

  • Gregor je rekel/-la:

   Pozdravljeni!

   Glede vaših težav je verjetno najboljše, da se obrnete na prodajalca, tam vam bodo najlažje in najhitreje pomagali, saj poznajo izdelke, ki jih prodajajo ali pa vas bodo lahko usmerili na naslov, kjer boste dobili pomoč.

   Lep pozdrav

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

*

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>